Duinbergen by Knokke

Even lekker uitwaaien aan de kust, met familie of vrienden? Ontdek ons appartement “Duinbergen by Knokke” dat u kan huren voor een weekendje, een week, een maand

Het appartement Duinbergen by Knokke baadt de ganse dag in het licht, heeft een zonneterras met duinzicht, situeert zich op 200m van de zee en ligt kortbij de zeilclub van Duinbergen, met het prachtig zongericht terras van de Beaufort om de hoek.

U kan genieten van verrukkelijke ijskreem van crèmerie “Post” om de hoek en het wereldbekende terras van de Rubens op 10 minuutjes wandelen. een Carrefour vindt u op 500m in Duinbergen.

Siska ligt op 10 minuten met de fiets, het Zwin, Sluis of Damme zijn prachtige en gezonde fietsbestemmingen. Lekker kalme buurt, en toch in de onmiddellijke buurt van het centrum van Knokke

Het recent vernieuwde appartement (2015) is voorzien van WiFi, heeft 3 ruime slaapkamers, voor 6 personen. 1 badkamer met douche, 1 douchekamer, geïnstalleerde keuken, terras, parking voor de deur, TV,..We kunnen zorgen voor het reinigen van het appartement op het einde van uw verblijf.
Een waarborg van 400€ zal gevraagd worden bij reservatie. Deze som wordt na uw verblijf en na inspectie van het appartement terugbetaald. 

Meer inlichtingen? Boeken?

Bel ons op 00 32 479 996099, of mail ons op duinbergenbyknokke@telenet.be.


Stijlvol logeren in de groene rand rond Brussel