Ligging

Vlakbij Brussel, “the capital of Europe”, vindt u de gezellige en luxueuze B&B Michel. In het groene en kalme Grimbergen, aan de noordrand van Brussel, met 3 kamers, allen met gratis WiFi. B&B Michel bevindt zich in een karaktervolle villa, gelegen tussen de prachtige bomen van het oude kasteelpark van Beigem, voorzien van een prachtige tuin, zwembad en infrarood sauna. Gratis en veilig parkeren voor de deur.

B&B Michel ligt in Beigem, een piepkleine deelgemeente van Grimbergen, zonder industrie of snelwegen, vlakbij de Heizel, Brussels Expo, Atomium en Trade Mart (7km), op slechts 12 km van de Grote Markt van Brussel, op 4 km van de Brusselse Ring, en op een kwartiertje van de nationale luchthaven van Brussel (Zaventem-Beigem : 14 km). Antwerpen, Gent, Brugge, de kust of de Ardennen zijn met de wagen te bereiken op maximum 80 minuten. Wat B&B Michel een ideaal guesthouse maakt voor een zakelijk, toeristisch of cultureel verblijf, of een toffe City Trip to Brussels. Er is openbaar vervoer naar Brussel Centrum op 400 meter van de B&B, reisduur 40 minuten. Shuttledienst naar de luchthaven kan voorzien worden.

In de onmiddellijke omgeving zijn er brasseries, eetcafés of restaurants, enkele zelfs op wandelafstand. Wij adviseren u graag. Het feestzalencomplex “De Romree” en het wellness centrum “Thermae Grimbergen” liggen ook vlak in de buurt. Grimbergen beschikt over toeristische troeven die een bezoek waard zijn: de Sint-Servaasbasiliek, het Museum voor oudere technieken (MOT), de volkssterrenwacht Mira, het Abdijbierenmuseum, de Norbertijnenabdij,..Temidden van deze bezienswaardigheden vindt u tal van gezellige cafeetjes of terrassen die een verblijf in B&B Michel onvergetelijk maken. Beigem ligt temidden van een aantal fietsknooppunten. Wandelroutes in Grimbergen zijn goed aangeduid. De B&B kan zorgen voor een reservatie op de Brabantse Golf in Melsbroek, die op 10 minuutjes rijden van onze B&B ligt…


Stijlvol logeren in de groene rand rond Brussel